Firmaprofil

Om os

M & N Totalservice er et selskab i L & N Holding koncernen, som ejes af Mette Larsen og Niels Chr. Nielsen heraf bogstaverne i begge selskaber.
Som totalleverandør af sikringsløsninger til alle brancher skaber vi trygge rammer om liv og værdier.
Som en moderne servicevirksomhed, servicerer vi sammen med udvalgte lokale partnere sommerhuse, bolig- og erhvervsejendomme samt healthcare- og institutionsejendomme i Danmark

Vores mangeårige erfaring kendetegner os

Siden 1996 har L & N Holding koncernens datterselskab ncn ImmobilienManagement GmbH i Tyskland  stået for kompetent ejendomsmanagement på det tyske ejendomsmarked.

Tillid

Gensidig tillid danner basis for et mangeårigt samarbejde. Derfor bestræber vi os i vores daglige gøren og laden på en åben kommunikation, fuldstændig transparens og maksimal pålidelighed.

Kompetence

Vores medarbejdere er kernen i vores virksomhed. De har solide uddannelser og er altid ajour med henblik på faglige, lovmæssige og tekniske udviklinger. Baseret på vores mangeårige ekspertise garanterer vi dig maksimal kvalitet.

Vores værdier

Vores mission er en værdiorienteret service, udvikling, optimering og rådgivning af din ejendom. Dette mål opnår vi ved hjælp af konsekvent overholdelse af følgende værdiforestillinger:

Kundeorientering

Vi møder vores kunder med respekt, agtelse og påskønnelse. Deres tilfredshed, interesser, behov og forventninger er til enhver tid vores hovedformål.

Værdiforøgelse

Vi varetager altid serviceringen af din ejendom og projekt ud fra et langsigtet værdimaksimeringssynspunkt.

Fremtidsorientering

Også internt tilstræber vi maksimal efficiens og effektivitet. Til dette formål indsætter vi topmoderne IT og vores know how.